Card image cap

Mai, sa stiti ca multi vor pleca din tara, dar putini se vor intoarce. Va veni vremea cand ar dori sa se intoarca si n-or mai putea, caci Romania va fi inconjurata de flacari”, mai avertiza Sfantul Ardealului. Iata ca si aceasta zicere s-a adeverit, multi conationali nemaiputand veni in tara din cauza restrictiilor pandemiei si – posibil – a flacarilor coronavirusului.
added by Anonymous 467 days ago 3    0

Prin anii ’80, Parintele Arsenie a fost dus si la Ceausescu, care l-a intrebat: „Hai, popo, am auzit ca tu prezici soarta unui om. De mine ce stii?”. Si Arsenie i-a spus: „Intr-o zi de mare sarbatoare veti fi omorati amandoi”. Ceausestii nu au crezut si i-a spus maiorului sa-l ia si sa nu-l mai vada”.
added by Anonymous 467 days ago 4    0

Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt ingaduite de Dumnezeu, Care este tovarasul de drum al fiecaruia, de la nastere pana la moarte. Vor cadea si cei alesi. imi pare rau ca sunteti cei de pe urma. Va vor cerne. Vor pune impozite, taxe si alte ingradiri. Vor lua totul!”, a mai prezis Arsenie Boca.
added by Anonymous 467 days ago 3    0

Mai, sa stiti ca multi vor pleca din tara, dar putini se vor intoarce. Va veni vremea cand ar dori sa se intoarca si n-or mai putea, caci Romania va fi inconjurata de flacari”. Aceasta este una dintre cele mai celebre previziuni facute de Parinte. Acesta a vorbit, la mijlocul anilor ’80, despre faptul ca tara se va confrunte cu o puternica emigratie.

added by Anonymous 467 days ago 2    0

Părintelui Arsenie Boca, Sfântul Ardealului
24
1

Parintele Arsenie Boca este considerat “Sfantul Ardealului”. Parintele spunea in predicile sale, ca aproape intreaga omenire isi va pierde speranta in lupta care se apropie. Profetia marelui duhovnic ar fi fost citita dintr-o carte adusa de la muntele Athos.

How do you vote?

Card image cap