Card image cap

Dintre partidele mari categoric. Oameni noi in politica, principii sanatoase, exemplu" Fara penali in functii publice" probabil, cel mai curajos proiect politic. Sper sa nu se murdareasca in aceasta mocirla numita politica romaneasca.
added by Anonymous 1306 days ago 7    2

USR este partidul cu ce-a mai curata imagine politica.
15
30

USR este partidul care de la formare si pana in prezent duce o lupta contra coruptiei prin pozitii ferme si punctuale impotriva deciziilor sau propuneriilor nedemne pentru o societate democratica asa cum se vrea a fi Romania.

How do you vote?

Card image cap

Vezi frauda de la votare Sector 1. Dacă nu era fraudă justiția se pronunța repede. Pentru a judeca corect lucrurile trebuie să vedem cine îi sprijină, ca să nu zic cine sunt șefii lor, al USR-iștilor.
added by Anonymous 523 days ago 0    1

Pacat de tara noastra in clasa politica romaneasca coruptia este la ea acasa ,cum se spune ,"Pleca ai nostri Vin ai nostri" totul este o mascarada pe seama contribuabilior sa saturat omul de rand sa mai fie pacaliti cu lozinci de propaganda.
added by Anonymous 1306 days ago 10    1

Din cate se spune Barna si gasca lui a fraudat Fonduri Europene si membri marcanti ai USR sunt fosti activisti de securitate.
added by Anonymous 1306 days ago 13    1